Momente de exploatat

Se pare că unul dintre momentele de maximă socializare la birou este prânzul… lăsând la o parte atotputernica ţigară, fireşte. La masă se fac şi se desfac alianţele între echipe, se socializează, se pornesc branstominguri, se discută proiectele în curs etc. Numai de bine, drept urmare. Prânzul la birou are diverse forme şi înfăţişări: de la comanda telefonică de pizza, piept de pui la grătar, mâncare chinezească şi mai nou libaneză, la mersul în grup la restaurantul din colţ ori la cantina din dotare. Fireşte, apar şi variaţiuni: pacheţelul de acasă, sandwitchul de la automat etc. Ce este bun într-un prânz la birou? Nu atât mâncarea, cât mai ales relaţia informală care se sudează în aceste contexte… şi care ajută enorm munca de echipă ulterioară. De aceea, cross-eating-ul este unul dintre instrumentele reale pe care se pune accent în marketingul intern, de multe ori voit şi programat. Sunt manageri care au înţeles de mult acest lucru şi folosesc aceste momente în mod uzual, ba fac din ele chiar o tradiţie, de genul vinerea este ziua în care mergem cu echipa o oră în afara biroului… şi este foarte eficient.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: