Impresii de călător la conferinţe. De această dată, Madrid

Am promis în comentariile articolului precedent şi câteva poveşti despre Madrid. Fireşte, Madridul nu este Barcelona şi nici nu este la fel de exotic ca alte destinaţii. În plus, când îl vezi numai după ora 18.00, adică după o zi de lucru, opiniile sunt puţin cam non-turistice.

Din punct de vedere al conferinţei, a fost foarte interesant pentru că, printre rarele ocazii de acest gen, în aceeaşi sală s-au întâlnit marketeri din majoritatea multinaţionalelor din energie şi profesori universitari de management… ceea ce a dus la controverse constructive, discuţii interesante şi foarte multe exemple de practică bazate impecabil din punct de vedere metodologic .

Din punct de vedere al Florinei ca turist în Madrid (fără fotografii, de data aceasta, căci nu am mai apucat să mai am şi asemenea activităţi), pot să vă spun un singur lucru, în rezumat: mergeţi un week-end acolo! Este o atmosferă foarte agreabilă, la jumătatea drumului între simplitatea elegant cosmpolită a Parisului şi viaţa de oraş care trăieşte din plin la ora 22.00, ca în ţările arabe. Iar dacă mergeţi în cartierul din zona Plaza de Espana, cu boutique-urile de creatori de modă şi bijuterii handmade, cu librării şi cu muuuuulte restaurante, berării şi cafenele cochete, va fi un mic regal de momente de neuitat. Doar ca să vă faceţi o idee, iată un exemplu care mie mi-a plăcut foarte mult…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: