Ecouri despre Zilele Comunicării

M-au surprins reacţiile mai mult decât favorabile după Zilele Comunicării. Eu am crezut mereu că suntem conectaţi (chiar prea conectaţi) la realitate… dar văd că percepţia era alta. Mă bucur că evenimentul nostru a dus la opinii pozitive.

Mai multe detalii pe http://www.zzing.ro/opinie/frumoasa-din-padurea-adormita-incepe-sa-miste-din-gene.

Reclame

2 comentarii

  1. Surpriza a fost reciproca, sa zic asa… Si eu am crezut ca SNSPA-ul este izolat intr-un turn de clestar, si uite ca m-am inselat. Am gasit acolo niste oameni vii, pasionati de ceea ce fac si foarte optimisti. Si studenti, si profesori. Cred ca astfel de intilniri ne ofera sansa unor reglaje fine – ne corectam perceptiile, renuntam la niste etichete puse cindva, dar care se dovedesc depasite… Cred ca, daca intilniri de genul acestora au loc mai des, chiar intr-un cadru (si mai) informal, o sa fie cu atit mai bine pentru studenti.

    Apreciază

  2. Dragă Diana, şi noi ne-am bucurat să vedem că „industria” are oameni profunzi, deci (re)descoperirea este reciprocă. Numai că ar trebui înţeles de toţi că o facultate te pregăteşte, dacă o face bine, la nivel de gândire, nu te scoate tehnician. Este, dacă vrei, diferenţa dintre un inginer şi un maistru în fabrică.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: