Greu de decis

Câteva poveşti dure de viaţă, de curând rememorate sau recent aflate, m-au făcut să mă întreb… încotro? Spre distracţie? Spre carieră cu orice preţ? Spre loteria familiei perfecte? Spre egoism? Spre nimic?

Uneori, tind să cred că tot ce îmi trebuie să fiu fericită este un rucsac în spate, un bilet de avion şi o carte bună. Numai că este doar uneori… şi pentru perioade scurte 😉

5 comentarii

  1. spre impacare cu sine insuti! 🙂
    Fiecare isi croieste drumul dupa cum crede ca ii e mai bine…fie distractie, fie familie, fie cariera. Nu exista un drum perfect! Si nici nu ne putem judeca semenii dupa drumul pe care il aleg…Fiecare ar trebui sa gandeasca ce ii confera lui/ei multumirea de sine! Pentru ca atunci cand tragi linie nu iti ramane decat impacarea cu tine insuti …

    Apreciază

  2. Midlife crisis is a term used in Western societies to describe a period of dramatic self-doubt that is felt by some individuals in the „middle years” of life, as a result of sensing the passing of youth and the imminence of old age.

    Sometimes, transitions experienced in these years, such as aging in general, the death of parents, or children leaving home, can trigger such a crisis. The result may be a desire to make significant changes in core aspects of day to day life or situation, such as in career, marriage, or romantic relationships.

    Sa speram ca nu este cazul. 🙂
    _________
    P.S.
    V-am trimis acum ~2 saptamani un email in legatura cu site-ul, cred ca merita cel putin un reply de doua randuri… indiferent de raspunsul dvs. Poate gasiti timp zilele acestea.

    Apreciază

  3. Catalin, multumesc pentru propunere, insa prefer adresa actuala a blogului, nu sunt o persoana publica ca sa imi iau si numele propriu.ro.

    Apreciază

  4. Ioana, Catalin, cred ca toti avem perioade de interogare si mi se pare normal sa fie asa, indiferent de varsta… exceptand varianta in care traim fericiti in mod vegetativ (ceea ce nu este deloc rar, de altfel).

    Apreciază

  5. „There is only one success – to be able to spend your life in your own way.”

    Apreciază

Lasă un comentariu