New Year’s Resolutions

Pentru 2010, îmi propun două obiective: să citesc mai mult şi să călătoresc mai des şi mai departe.

Să aveţi un an minunat!

Reclame

8 comentarii

 1. dianacismaru · ·

  La multi ani, Florina!

  Apreciază

 2. Multumesc, sa avem un an bun!

  Apreciază

 3. Felicitari pentru blog Doamna Panzaru! De 6 luni sunt cu ochi pe el:) Am si dat subcribe deja le el

  Va doresc ca anul ce vine sa va aduca bucurie si un An nou plin de fericire si multe realizari!

  Si eu imi doresc ca anul ce vine sa reusesc sa termin ce mi-am propus de realizat un ExMBA si SNSPA, ce ma ajuta sa merg mai departe, sa fructific sansele si sa capat incredere. Potentialul nostru este un dar de la Dumnezeu, iar ceea ce facem cu el este darul nostru pentru el. Realizez ca a meritat din plin sa parcurg acest drum, pentru ca la capatul lui voi invata sa fac fata provocarilor cu abordari creative si sa transform mai bine provocarile in oportunitati.

  Am vazut privelistea din varful unui EMBA ca e minunata. De la inaltimea sa, costurile de oportunitate se anuleaza, ramane doar satisfactia imensei provocari implinite. Si nu in ultimul rand, recunostinta mea pentru sprijinul neconditionat al familiei care m-au sustinut in aceasta perioada cgrea. Intr-o lume fara granite de comunicare competitia este o provocare cu un start egal pentru toata lumea. Programul de EMBA al Tiffin University imi v-a oferi viziunea de ansamblu de care am nevoie in cursa globala in care m-am inscris si fiecare particica din program v-a contribui la cresterea mea profesionala.

  In concluzie consider perioada urmatoare a acestor ani de studiu ca o aventura a cunoasterii atat din punct de vedere al cunostintelor obtinute, cat si din cel al explorarii propriilor posibilitati de a raspunde provocarior unui mediu de afaceri complex, aflat intr-o continua si dinamica schimbare. Un program care ma face sa realizez mai bine complexitatea managementului intr-o organizatie si care imi v-a oferi un suport important pentru dezvoltarea profesionala. Un program lung, complex, care aduce impreuna oameni, experiente, idei, indoieli, satisfactii si, nu in ultimul rand, dorinta de a reusi. In final, pentru multi dintre noi e vorba poate de un nou inceput, o abordare noua a provocarilor pe care le intalnim in viata de zi cu zi…..

  Apreciază

 4. Multumesc, va urez mult succes in 2010!

  Apreciază

 5. ajutalpestefan · ·

  Buna seara doamna profesoara,

  Numele meu este Stefan si v-am dat un mail pe adresa pe care o aveti dispoinbila dar si colegei dvs Cristina Galalae privind elaborarea lucrarii de liceenta cu dvs si asteptam un mail.

  Apreciază

 6. Toti ne dorim sa calatorim mai des si mai departe … 🙂

  Apreciază

 7. Alexander · ·

  Doamnei profesoare: Multumim pentru curs ! Foarte informativ si in plus concis. Mi-a clarificat multe notiuni din categoria „e de bun simt sa stii”.

  Stefan. Inainte de licenta, inainte de a descrie ca minunata privelistea din varful unui EMBA, inainte de „aventura cunoasterii”, si cu voia dumneavoastra, inaintea cratimei din „v-a oferi”, ar trebui sa fii sincer:

  Spune tuturor ca blogul tau, http://www.stefan-georgescu.ro/ e facut doar din copy/paste – pe scurt, PLAGIAT. Nu exagerez. Oricarei fraze de acolo ii gasesti sursa pe Google. De altfel, ti-am scris si tie un comentariu la acel interviu in care inlocuisei numele unui director de HR cu numele tau peste tot prin text.

  Cateva zeci de articole realizate astfel, profesorii de la SNSPA – ID in Blogroll si la prima vedere esti unul dintre acei tineri cu 2-3 facultati care fac cinste Romaniei. Cand colo, treaba e facuta in stilul clasic: niste vorbe goale, lauda de sine cat cuprinde si „creatie” prin plagiat.

  Pe LinkedIn la fel, ai destule paragrafe luate cu copy/paste din profilele unor manageri de prin Microsoft.

  Nu cred ca exista vreun EMBA care sa te invete sa fii un om corect. Si tocmai asta e piatra de temelie pentru orice. Fii tu insuti de partea ta si nu te compromite singur.

  Da, stiu ca asta nu e locul potrivit pentru morala, dar mai bine un comentariu in plus si o minciuna in minus decat invers 🙂

  Apreciază

 8. Multumesc pentru aprecieri, Alexander.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: