Cursuri aplicate și foarte practice

Unele dintre cele mai aplicate cursuri pe care le-am ținut până acum sunt cele de la Inside Coach Academy, unde cursanții (antreprenori și specialiști în fashion și Horeca), au beneficiat, printre altele, de studii de caz și de testimoniale reale ale managerilor și antreprenorilor de la PR Couture SUA, City Grill & Trattoria Buongiorno, Radisson Blu, Iutta etc.

Examinarea finală este în curs de desfășurare, dar credem că vom vedea proiecte foarte bune, mai ales că „elevii” Inside Coach Academy sunt deja profesioniști recunoscuți – ne mândrim, de exemplu, în această promoție, cu Nicu Avram, al cărui restaurant, Vatra Neamului, a fost recent premiat de Restograf ca fiind cel mai bun în București la categoria „bucătărie românească” în 2014, pentru al treilea an consecutiv. Alături de Nicu, însă, avem o promoție excepțională de antreprenori și de manageri în fashion și Horeca 🙂

Noua sesiune de înscrieri a început acum, cu noi cursuri si cu noi profesori care s-au alaturat echipei si, desigur, cu noi invitati speciali care vor veni in fata cursantilor ICA. Detalii despre toate cursurile Inside Coach Academy și despre echipa de profesori sunt disponibile aici.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: