Top 5: ce nu îmi place

Sunt câteva lucruri care nu îmi plac sau pe care le consider dincolo de limita suportabilă a inutilităţii. Aş enumera pe scurt câteva – aşa, ca de sfârşit de an:

1. 50% din muzica difuzată pe posturile de radio pe care le prinde maşina mea. Ori eu am îmbătrânit cam rapid, ori o parte din muzica asta nu este melodioasă.

2. „Marketerii” experimentaţi, care critică tot, dar nu fac nimic. În general, cred că cei care critică sau controlează ar trebui întâi puşi să facă, apoi să îşi dea cu părerea. Este valabil şi în alte domenii.

3. Străzile din Bucureşti, fără excepţie. În principal, din cauza simplă a asfaltului făcut sită şi, mai nou, a unor borduri pe care urci cu maşina doar dacă autovehiculul în cauză este Hummer.

4. Mincinoşii, indiferent de tipul de minciună. Nu cred în necesitatea de „a-i juca pe ceilalţi”, nu îi văd utilitatea. Şi atunci, de ce să nu fim oneşti? La locul de muncă, în grupul de prieteni etc.

5. Lipsa de politeţe. Este o caracteristică cam prea răspândită în mediul înconjurător şi se manifestă cu precădere la intrarea în magazine, pe scările rulante de la metrou, ca să ajungă să culmineze la semafoare.

Ordinea celor de mai sus este întâmplătoare.

5 comentarii

  1. Mai rau este ca privim toate acestea si nu avem puterea de a le schimba…

    Apreciază

  2. Silvia · ·

    Daca mi se permite, picaturile repetate pot sapa in piatra. Cel putin in ceea ce priveste minciunile si politetea, lucrurile sunt la mana noastra. Iar daca unii se mai gasesc la radio, ministerul transporturilor sau marketing, problema e pe jumatate rezolvata. 😀 Apoi urmeaza partea cea mai grea: vointa si perseverenta!
    P.S.: Si pe mine muzica de la radio ma face sa ma simt imbatranita, depasita…. am 20 de ani…

    Apreciază

  3. Draga Silvia, nu ma simt deloc imbatranita din cauza muzicii… doar ca nu prea ma atrag unele hituri actuale, insa probabil ca acum am o varsta la care sunt ceva mai critica… ceea ce este dovada de maturitate 🙂

    Apreciază

  4. Silvia · ·

    Cred ca un cuvant mai potrivit in context ar fi cizelare. 😉

    Apreciază

Lasă un comentariu